You are here

UDOVICA SAM, ŽIVIM U ITALIJI I TRAŽIM BALKANCA ZA BRAK!

Ne volim biti sama nikako.
U Italiji živim par godina, tu sam se odselila kada sam se udala za bogatog Talijana kojeg sam upoznala na ljetovanju kod mene u Šibeniku.
KONTAKTIRATI JE MOŽETE ISPOD KLIKOM NA SLIKU

Nisam nikada mislila da ću se udati za nekog iz druge države, ali ta se ljubav dogodila i prepustila sam joj se. Ionako sam sama živjela u obiteljskoj kući koju su mi roditelji ostavili i otišli su živjeti u svoju, nisam nikoga imala na brigu da nisam mogla otići sa njim. Nije me privlačilo to što je bogat i što ima sve, već sam se zaljubila u njega zbog njegove dobrote.

Živjeli smo pet godina zajedno u braku nije imao nikoga svoga osim mene, baš me volio. Na žalost prošle godine je poginuo na ljetovanju utopio se i nisu ga spasili.

Od tad sam sama i jako tužna, ružno je to kada si tako sam i nemaš nikoga kraj sebe. Sve restorane i vile što je imao ostavio je meni, ali što mi znači kada nemam nikoga uz sebe sa kim bih radila. Često dolazim u Šibenik ali na žalost nikako da upoznam nekoga našeg. Voljela bih se udati za BALKANCA koji bih htio živjeti sa mnom u Italiji i raditi, sve što je moje bilo bi i njegovo.

Godine mi nisu važne koliko to da je dobar čovjek. Meni je 32 godine, i ako bi netko volio kod mene u Italiju neka mi se javi doći ću svakako na upoznavanje nije bitno koji dio Hrvatske ili koje druge balkanske države.

pitaj.online

Odgovori


LAJKUJTE STRANICU ISPOD ZA ULAZAK NA SAJT

Top
Inline
LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU
Inline
LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU