You are here
Home > Fudbal

Kapiten pred Belgiju: “Još malo i budućnost ove reprezenetacije će biti bez Edina Džeke”

KLIKNITE NA SLIKU ISPOD I UČESTVUJTE U NAGRADNOJ IGRIEdin Džeko će sutra biti igrač od kojeg se najviše očekuje u sutrašnjem duelu. Kapiten bh. reprezentacije je svjestan težine utakmice protiv Belgije, ali je naglasio da se jedino uz maksimum može doći do planiranog rezultata.

“Što se tiče naših planova za sutra, taj dio ćemo ostaviti za početak sutrašnje utakmice, sigurno je Belgija jedna od najboljih reprezentacija, imamo veliki respekt prema njima, ali mislim da i mi imamo svoje šanse, ako svaki igrač da svoj maksimum možemo doći do pozitivnog rezultata”, rekao je Džeko.O napuštanju reprezentacije još uvijek ne razmišlja, ali je svjestan da će doći vrijeme kada više neće moći ponuditi maksimum reprezentaciji.

“Još malo i budućnost reprezentacije će biti bez Edina Džeke, sve je to normalno, sigurno će doći vrijeme kada neću moći dati sve, ali mislim da mogu odigrati još neku utakmicu”, rekao je napadač Rome.

Džeko nije htio komentarisati posljednje utakmice kada je reprezentacija pokazala različita lica.“Ne bih se vraćao na pozitivna i negativna lica, kao što sam već rekao važno je da svaki igrač da svoj maksimum i samo tako ćemo postići ono što želimo”, zaključio je popularni Dijmant.

(A.Čaušević/Sportske.ba)

Odgovori


LAJKUJTE STRANICU ISPOD ZA ULAZAK NA SAJT

Top
Inline
LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU
Inline
LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU