You are here
Home > Fudbal

LOŠE VIJESTI IZ ARGENTINE: Sergio Aguero je gotovo nepokretan! (FOTO)

KLIKNITE NA SLIKU ISPOD I UČESTVUJTE U NAGRADNOJ IGRI
NAGRADNA IGRA! SRETNO!

Nove šokantne vesti, pre svega za Pepa Gvardiolu i Mančester siti, ali i sve ljubitelje omalenog ‘gaučosa’.

Fudbalski svet prethodnih dana potresla je informacija da je Serhio Kun Aguero, najbolji napadač Mančester sitija i argentinski reprezentativac, doživeo prelom rebara u saobraćajnoj nesreći u Holandiji.Tamo je bio povodom koncerta kolumbijskog muzičara, a nesreća se desila kada je taksi sleteo sa puta i udario u banderu.

Dobijene povrede odvojiće ga od terena dva do tri meseca, najpre je saopšteno, ali prema novim informacijama iz njegove rodne zemlje, stanje je znatno ozbiljnije.

Aguera je u njegovoj kući posetio doktor reprezentacije Argentine, Donato Vilani, koji je po povratku u Argentinu iz Mančestera otkrio tamošnjim medijima da je napadač u jako lošem stanju.
– Pre svega, on je u veoma lošem raspoloženju, jer je taman počeo da igra jako dobro – istakao je Vilani, a zatim bio malo precizniji u opisu stanja:

– Kun ne može da se kreće po svojoj kući, čak ne može da uđe ili izađe iz automobila. Gotovo je nepokretan. Istina je da sam ga zatekao u jako, jako lošem stanju – podvukao je doktor Vilani.

Donato Villani: “El Kun está mal anímicamente. Por culpa de otro se queda afuera de los dos partidos. No se puede ni mover en su casa”

Odgovori


LAJKUJTE STRANICU ISPOD ZA ULAZAK NA SAJT

Top
Inline
LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU
Inline
LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU