You are here
Home > Vijesti

KONAČNO SE OGLASILA NASA| SLIJEDE 3 DANA MRAKA NA ZEMLJI: 21., 22. i 23. neće biti sunčeve svjetlosti, a onda oluje…

ZA UČESTVOVANJE U NAGRADNOJ IGRI KLIKNITE NA POVEZNICU OD NAŠEG SPONZORA ISPOD
Ovu informaciju prenio je cijeli niz domaćih medija, no odmah recimo – ona nije tačna!
POGLEDAJTE KLIKOM ISPOD ŠTA NAS TO OČEKUJE

– NASA je potvrdila tri dana potpunog mraka koji će uslijediti 21, 22, i 23. decembra ove godine! Planeta Zemlja u tom će periodu ostati bez sunčeve svjetlosti, a potpuni mrak nastupit popraćen velikim nevremenom i olujama, piše Objektivno.


Ovu informaciju prenio je cijeli niz domaćih medija, no odmah recimo – ona nije tačna!!!

O čemu je onda riječ…

Riječ je o informaciji koja se širila Internetom prije svega zbog toga da bi se upozorila javnost o hitnoj potrebi zaokreta velikih zagađivača u zaštiti okoline i to je zapravo smisao ovog, još jednog u u nizu senzacionaističkih predskazanja!?

Inače, u spomenutoj “vijesti” se pisalo da je navodno visoko pozicionirani zvaničnik NASA, Charles Bolden, najavio ovu neobičnu pojavu solarne oluje, po njegovim riječima najveće u posljednjih 50 godina. Uz ovu je najavu ujedno odaslao i upozorenje u kojem kaže da nema razloga za strah ili paniku te poziva stanovništvo da ostanu mirni.

U istoj “vijesti” tvrdilo se kako je jedna francuska naučnica članovima društva “S neba na zemlju” poručila: “Ta tri dana mraka bit će veoma teško vrijeme za čovječanstvo!”Ima li ipak ikakve istine u svemu mogli bismo doznati krajem godine.

Doznajemo.com

Odgovori


LAJKUJTE STRANICU ISPOD ZA ULAZAK NA SAJT

Top
Inline
LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU
Inline
LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU