You are here
Home > Regija

ZLOČIN KAKAV SE NE PAMTI U SELU SUŠICA: Djed pucao zetu u srce zbog unuke…

Policija u Kruševcu juče je uhapsila Čedomira S. (71) jer je ubio Ivana M. (38), koji se tajno viđao sa njegovom unukom. Netrpeljivost koja traje godinama između dvije porodice iz sela Sušica kod Kruševca u subotu je kulminirala ubistvom i ranjavanjem.

Naime, kruševačka policija uhapsila je Čedomira S. (71) jer je ubio budućeg zeta Ivana M. (38). On se njemu već nekoliko dana obraćao i molio ga da prestane da se viđa sa njegovom unukom. Kako je ljubav bila jaka, budući mladoženja nije odustajao.

– Neko iz sela je u subotu rekao Čedomiru da je vidio Ivana sa njegovom unukom kako se tajno viđaju. Bijesan zbog tog saznanja, Čedomir je uzeo lovačku pušku, sjeo na traktor i uputio se ka centru sela – počinje priču naš izvor.

Kako „Alo!” saznaje, ispred prodavnice u selu Sušica zatekao je Ivana.

– Deda-ubica je zatražio da Ivan priđe njemu da ga nešto pita. Čim je mladić prišao na nekoliko koraka, Čedomir je opalio hitac iz puške. Jedan od dva ispaljena hica pogodio je Ivana u grudi. Nesretni mladić je izdahnuo na mjestu – dodaje naš izvor.

Drugi hitac ranio je očevica tragedije.

Zanimljivo je što su nam mještani juče ispričali da je Čedomir nakon ubistva okrenuo traktor i sa puškom se vratio kući, gdje je uhapšen. On je mirno policiji rekao šta se i zbog čega dogodilo. Na njihov zahtjev predao je i lovačku pušku.

Uhapšenom Čedomiru određen je pritvor do 30 dana. On će pred sudom odgovarati za teško ubistvo i ranjavanje. Inače, Čedomir do sada nije imao probleme sa zakonom.

– Čedomir jeste bio ljut na Ivana zbog ljubavne veze sa njegovom unukom, ali niko nije mogao da vjeruje da će ga ubiti. Dugo godina se te dvije porodice ne vole – pričaju mještani koji su zgroženi ovim zločinom.
Alo.rsOdgovori


LAJKUJTE STRANICU ISPOD ZA ULAZAK NA SAJT

Top
Inline
LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU
Inline
LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU