You are here
Home > BiH

TUZLANSKI KANTON I PODRINJE PLAČU: Pogledajte ko je Bosanac koji je poginuo u strašnoj nesreću u Rumuniji…

LAJKUJTE NAS I UČESTVUJTE U NAGRADNOJ IGRI! 

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer ujutro u mjestu Dolj u Rumuniji, smrtno je stradao 33-ogodišnji Buco Ibišević iz Lukavca.

Mnogo se informacija od jučer pojavilo u medijima, no, na Viber broj Radio Kameleona stigle su fotografije ove nesreće i tužni detalji.

Buco Ibišević koji je, nažalost, smrtno stradao, u trenutku nesreće se nalazio na mjestu suvozača, gdje je, kako to biva na dužim relacijama, spavao i odmarao se kako bi mogao u nastavku puta preuzeti vožnju.

Muriz Sulejmanović (28) iz Glogove, upravljao je kamionom u trenutku kada je pred njih izašlo vozilo kojeg je Muriz pokušao izbjeći, nakon čega je kamionom sletio s puta. On je zadobio teške tjelesne povrede, no, van životne je opasnosti.

Slijedom procedure, provjereno je da li je bio pod uticajem alkohola, a nalaz je bio negativan. Također, obojica su bili svezani.

Naš portal upućuje iskreno saučešće porodici Buce Ibiševića, iza kojeg su ostali supruga i troje djece. Murizu Sulejmanoviću želimo brz oporavak!

kameleon.ba

Odgovori


LAJKUJTE STRANICU ISPOD ZA ULAZAK NA SAJT

Top
Inline
LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU
Inline
LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU