You are here

(VIDEO) MUŽ ZATEKAO ŽENU SA LJUBAVNIKOM, PA IH BRUTALNO PRETUKAO DOK SU NJEGOVI PRIJATELJI SNIMALI

LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU ZA JOŠ DOSTA ZANIMLJIVOG SADRŽAJA

Jeziv video snimak koji se pojavio na društvenim mrežama prikazuje muškarca iz Kine kako gazi, a potom i napada suprugu i neimenovanog čovjeka nakon što ih je zatekao u prevari, javlja “Daily Mail”.

The husband did not show mercy to his wife but angrily scolded at her as he found her sleeping with a loverThe husband threw fists to her wife's as he busted in the bedroom and caught them cheatingFriends of the husband came to hit the half naked lover

The furious husband kicked to the man's crotch area as he cried in pain

Snimak koji je pregledan više od milion puta u Kini vjeruje se da je zabilježen u provinciji Guandong, kao i da su snimali prijatelji prevarenog supruga.

 

Ono što je iznenadilo mnoge jeste činjenica da je žena pokušavala da zaštiti svog ljubavnika nerijetko se postavljajući između njega i udaraca.

 

Razjaren suprug ju je čak udarao i šipkom po leđima, a njegovi prijatelji su napali muškarca s kim je uhvaćena. Na kraju snimka koji je iz očiglednih razloga isječen, žena biva odvojena u stranu, dobijajući udarce nogom u glavu i grudi, dok joj ostali guraju kameru u lice.

 

Video snimak je ispraćen podijeljenim reakcijama korisnika kineksih društvenih mreža, pa iako je većina iskazala sažaljenje prema supruzi, brojni komentatori su podržali prevarenog supruga, a neki su ga čak i pohvalili jer je “uzeo stvar u svoje ruke”, piše “Daily Mail”.

 

Nije poznato da li je policija obavještena, kao ni da li će iko snositi posljedice ovog surovog napada.

 

U Kini prevara nije zločin kažnjiv zakonom gdje je samo zabranjeno stupanje u novi prije okončanja prethodnog braka.

Video u više nastavaka pogledajte OVDJE

 

Odgovori


LAJKUJTE STRANICU ISPOD ZA ULAZAK NA SAJT

Top
Inline
LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU
Inline
LAJKUJTE NAS NA FACEBOOKU